У місті Буча Київської області, який дуже сильно постраждав від російської агресії, збудували модульні будиночки, які спочатку призначені тим жителям міста, які через військові дії Росії в Україні втратили свої будинки. Відомо про це стало з інформації, опублікованої на польському радіо.

Модульне містечко screen YT
Модульне містечко screen YT

Отже, взяв участь у відкритті модульного містечка для мешканців Бучі Михайло Дворчик, яке є головою Канцелярії голови Ради міністрів Польщі. Понад те, він зазначив, що Польща має намір надавати житло такого плану десяткам тисяч українцям, які втратили свій притулок.

Також Михайло звернувся до мешканців Бучі та сказав, що польська сторона хоче надати місця для 20 000 громадян України, які втратили свої будинки.

А от 1 червня таке ж модульне містечко, розраховане на 350 осіб, було відкрито у місті Бородянка Київської області, на відкритті якого був присутній прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. А ще навесні, у квітні, таке містечко для українців постраждалих від російської агресії було відкрито у Львові.