Апарат допоможе врятувати життя жертв війни. З початку збройного конфлікту в Україні працівники Перемишльської філії «Аліор Банку» активно залучаються до волонтерської діяльності співробітників та підтримки біженців та постраждалих.

«Аліор Банк» продовжує свої зусилля, щоб допомогти атакованій Україні. До допомоги особливо залучаються працівники філії в Перемишлі, які з самого початку займаються волонтерством. Завдяки співпраці, налагодженої між банком «Аліор» та містом Перемишль, вдалося придбати та передати в одну з українських лікарень два кардіомонітори високого класу. Апарат допоможе працівникам клініки відстежувати життєво важливі параметри пацієнтів, які потрапили до нього в результаті бойових дій в Україні.

Співробітники «Аліор Банку» дуже активно беруть участь у допомозі біженцям та постраждалим від війни в Україні. Особливо яскраво це ми помічаємо у Перемишльській гілки, що знаходиться біля прикордонного переходу. Саме тут найшвидше розвивалося волонтерство працівників, яке активно до сьогодні. Тим більше мені приємно, що ми мали можливість придбати кардіомонітори, які підтримуватимуть діяльність в одній із українських лікарень. Завдяки співпраці з містом Перемишль ми змогли ефективно організувати всі формальності та безпосередню доставку обладнання, – каже Гжегож Ольшевський, віце-президент Alior Bank, який керує роботою правління.

Лікарні в Україні були надзвичайно перевантажені з початку війни. Пацієнти з пораненнями, спричиненими агресією російських військ на Україну, продовжують надходити до клінік, і, як наслідок, у них немає відповідного обладнання. Тому ми намагаємося організовувати допомогу та підтримувати всі дії суб’єктів-партнерів на постійній основі. Медичне обладнання, яке ми сьогодні разом передамо – це жест великої підтримки для наших сусідів, – підкреслює Войцех Бакун, президент Перемишля.

У заході, який відбувся в Ратуші в Перемишлі, також взяли участь, серед інших: Богуслав Свєжи, віце-президент Перемишля, генеральний консул України в Любліні Валах Артем, а також працівники філії Alior Bank у Перемишлі. , який зголосився допомагати людям, які тікали від війни громадянам України на пунктах пропуску Медика та Корчова.