Американський актор Бен Стіллер підтримує біженців з України. У суботу він прилетів до Жешува, а в неділю в Медиці зустрівся з родинами, які втекли від війни.

Бен Стіллер, відомий американський комедійний актор, є послом доброї волі УВКБ ООН. У суботу в Twitter він повідомив про свій приїзд до Польщі:

«Я щойно приїхав до Польщі з УВКБ ООН, щоб зустрітися з людьми, на життя яких вплинула війна в Україні».

Бен Стіллер у Жешуві та Медиці. "Я вражений"

УВКБ ООН також повідомило про його приїзд у Twitter: «Посол доброї волі УВКБ ООН @BenStiller сьогодні перебуває на кордоні з Україною, щоб зустрітися з родинами, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людей та зміцнити закликає до солідарності».

У неділю Стіллер був у Медиці.

«На кордоні в Медиці в Польщі я зустрів сім’ї, які втекли від війни в Україні, залишивши своїх родичів не уявляючи, коли вони зможуть повернутися додому. Я вражений організацією допомоги біженцям та їхнім представникам і як Вони зобов’язані підтримувати людей у ​​їхніх подорожах», – написав він у Twitter.

Бен Стіллер приєднався до інших голлівудських зірок, які підтримують біженців

Таким чином Бен Стіллер приєднався до Шона Пенна, Ліва Шрайбера, Анджеліни Джолі та Міли Куніс та Ештона Катчера, голлівудських зірок, які підтримують українців, які постраждали внаслідок російської агресії.