Це перше пряме сполучення між цими містами в його пропозиції. Автобуси курсуватимуть цим маршрутом чотири рази на тиждень.

Запуск лінії N3230 запланований на четвер, 23 червня, – повідомляє FlixBus у прес-релізі. Курси з Вроцлава проводитимуться у вівторок, середу, п’ятницю та суботу, а з Києва – щопонеділка, щовівторка, четвергах та щоп’ятниці.

Повний маршрут: Київ - Житомир - Новоград Волинський - Рівне - Львів - Краків - Катовіце - Вроцлав.

Завдяки новій лінії ми не лише вперше з’єднаємо Вроцлав та Київ безпосередньо, але й посилимо пропозицію між Краковом та Львовом, на яку існує величезний попит, – каже директор FlixBus у Польщі, Україна. і країн Балтії, Міхал Леман, процитований у повідомленні. – Уся поточна пропозиція сполучення FlixBus в Україні розроблена таким чином, щоб подорожі Україною відбувалися вдень, поза комендантською годиною в українських містах, – додає він.

Крім того, у червні FlixBus також запустив додаткове сполучення на маршруті Київ-Варшава. Всього існує 10 прямих рейсів FlixBus з України до Польщі, Чехії та Угорщини:

Оскільки багато людей повертаються додому в Україну, а багато поки що покидають Україну, ми намагаємося зробити подорожі цими маршрутами максимально доступними. Незважаючи на збільшення попиту та зростання експлуатаційних витрат на українських лініях, ми все ще тримаємо ціни на квитки якомога нижчими, каже Леман.