Збори відбудуться 24 та 28 червня. Продаж квитків розпочався 15 червня.

Війна в Україні унеможливлює організацію спортивних заходів в країні. Згідно з календарем турніру, матчі жіночої збірної України з футболу мають відбутися наприкінці червня.

ФІФА звернулася до Польського футбольного союзу з проханням про допомогу в організації матчів, і футбольний штаб вирішив довірити організацію матчів керівництву Підкарпаття. Було прийнято рішення, що найкращим місцем у воєводстві буде Жешув, а точніше Муніципальний стадіон на вул. Гетьманська.

Збірна України зіграє в Жешуві. Квитки вже у продажу

"Через важливість матчу та дуже високі витрати на організацію матчу ми вирішили, що вхід буде платним, але це буде символічна сума", – пояснює Мечислав Голба, президент Підкарпатської футбольної асоціації.

У середу, 15 червня, розпочався розпродаж квитків, які можна придбати за двома цінами: 5 злотих (для осіб до 12 років) та 10 злотих (звичайний квиток). В першу чергу бронювання місць охоплює східну трибуну.

«Коли запас квитків буде вичерпано, ми відкриємо західну трибуну», – повідомляє Podkarpacki ZPN.

Квитки продаються на сайті bilety.podkarpackizpn.pl, а оплата здійснюється через Blue Media банківським переказом або поштою.

"Ніхто не хоче заробляти на цих матчах, і мова йде більше про таку відповідальність, тому що багато разів люди бронювали місця з безкоштовними квитками, а фактично не з’являлися на матчі – тим самим заважаючи іншим брати участь у матчі. Коли хтось дізнається про оплату квитка, він захоче з’явитися на матч", – каже Голба.

Матч між українцями та шотландцями відбудеться 24 червня о 20.15. Зустріч з угорками запланована на 28 червня о двадцять.

Організаторами Чемпіонату світу наступного року є Австралія та Нова Зеландія. Наразі жіноча збірна України знаходиться на передостанньому місці у відбірковій групі. Вони випереджають угорку, шотландку та іспанку. За ними – представники Фарерських островів.

Жіноча збірна Польщі посідає третє місце у своїй відбірковій групі, поступаючись норвезьким та бельгійським жінкам.