У рамках гуманітарної акції для постраждалих від війни в Україні JP Morgan організовує оплачувані стажування, а також допоможе відібраним кандидатам підвищити кваліфікацію та продовжити кар’єру в Польщі, повідомили у понеділок PAP у JP Morgan bank.

На кінець 2021 року це був п'ятий банк за розміром активів - у грудні минулого року вони становили 3,74 трлн доларів.

У банку повідомили, що в рамках гуманітарної акції для постраждалих від війни в Україні JP Morgan організує, серед іншого, оплачувані стажування. У записці, яку направили співробітникам банку Вісвас Рагаван, генеральний директор з питань Європи, Близького Сходу та Африки, та Пол Бразьєр, глава банку в Польщі, зазначалося, що допомога біженцям з України передбачає, зокрема, «забезпечення (...) навчання для роботи в одній із (...) варшавських команд, включаючи фінансовий, кадровий та оперативний відділи».

Крім того, в документі задекларовано «допомогу відібраним кандидатам у підвищенні їх кваліфікації та продовженні професійної кар’єри». Керівництво банку також передбачає «підтримку кандидатів (...) у процесі заселення, наприклад допомогу у пошуку квартири, дошкільного виховання та можливість зарахування дітей до школи за українською програмою».

«Спочатку стажування триватиме 12 місяців, а потім ми розглянемо можливість його продовження», – сказав PAP Патрік Бертон, керуючий директор банку з комунікацій та маркетингу.