Більш як 20 років Ірина успішно працює в б'юті-індустрії. Її досвід допоміг досягти шаленого успіху в Україні.

Саме тому Ірина вирішила спробувати і повторити накопчений досвід в Польщі, куди привела її війна. Росія лишила її всього, що вона мала у себе на Батьківщині, проте незламний дух і жага до праці зробили своє.

На сьогодні кількість її салонів налічує близько 150 в 5 країнах Європи(Україна, Німеччина, Польща, Іспанія, Чехія), 130 з яких працює про франчайзингу.

Сама Ірина Погодіна родом із Луганська, 3 роки працювала керівником цеху з пошиття верхнього одягу.

Проте мрією всього життя була власна справа. Вона започаткувала її за порадою, мами. Саме мама обрала напрямок - перукарня. Після цього був період від навчання до відкриття першого салону.

Згодом я переїхала до Києва, де допомогла відкрити ще кілька салонів. Я отримувала новий досвід. Потім узяла в оренду спочатку підлогу зали, потім і всю. Тут я вже повністю відчула всі нюанси роботи перукарні, які можна побачити тільки "зсередини". Було й крадіжка з боку майстрів та інші речі, які не стикувались із моїм світосприйняттям. І все ж таки хотілося відкрити щось саме своє.

У 2005 році була доленосна зустріч з майбутнім чоловіком, і з ним вони почали відкривати свої салони. Щоправда, це були звичайні салони, а хотілося чогось особливого.

У 2012 році вони відвідали Гонконг. Місцева перукарня надихнула їх на нововведення.

На сьогоднішній день її родина володіє чудовим бізнесом і є яскравим прикладом того, що можливо все.