Стало відомо, що нещодавно у Варшаві у палаці Сташиця проводилася дискусія у якій брали участь представники України, лікарі, а також МОЗ та політики. Про це стало відомо з інформації, опублікованої на сайті "polskieradio".

Швидка допомога screen YT
Швидка допомога screen YT

Так ось, Ірина Микичак, яка взяла участь у дебатах, яка є заступником міністра охорони здоров'я України, розповіла про те, що з початку російської агресії в країні було знищено близько 600 лікарень, а також понад 400 аптек.

Також важливо зазначити, що Ірина Микичак подякувала полякам за їх підтримку та допомогу, яку вони надають Україні. Заступниця міністра охорони здоров'я підкреслила, що вона хоче подякувати полякам за допомогу від щирого серця, а також президенту, Міністерству охорони здоров'я, лікарям, прем'єру та всім громадянам Польщі за всю ту допомогу та підтримку, яку вони надають Україні.

Більш того, Ґжеґож Цессак, який є президентом Управління реєстрації лікарських засобів, зазначив, що необхідно не лише забезпечувати лікарськими препаратами, а й надавати допомогу українським пацієнтам, які брали участь у клінічних обстеженнях ще до початку російської агресії в Україні.