Посол Польщі звернув увагу на те, яку саме гуманітарну допомогу необхідно надати Україні

Як стало відомо, що посол Польщі Бартош Ціхоцький, який перебуває у столиці України, звернув увагу на те, що Україні потрібне посилення гуманітарної допомоги. Більш того, українцям, які борються за свободу своєї країни з агресором, також потрібна військова допомога. Відомо про це стало з інформації, опублікованої на polskieradio.

Гуманітарна допомога з Польщі screen YT
Гуманітарна допомога з Польщі screen YT

Зазначається, що посол Польщі у Києві звернув увагу на драматичну ситуацію загалом, а особливо на те, що на сьогодні відбувається на сході України. За його словами, там знищено насосні станції й з шахт немає можливості викачувати воду. Крім того, таким чином шахти отруюють ґрунтові води. Більш того, питну воду до більшості місць можна доставляти тільки цистернами. Адже в містах, які були знищені майже вщент, залишаються люди, причому їх там тисячі. Серед таких міст і Сєвєродонецьк, а також безліч інших.

Також посол зазначив, що Україні потрібна зброя, за допомогою якої українські захисники зможуть ефективно відбивати ворожі атаки. Дуже важливі та необхідні Україні ракетні комплекси великої дальності.