В Польщі розгорнули українській прапор під час виступу легендарного гурту

Під час виступу в Польщі у Кракові всім відомого німецького рок-гурту Scorpions, концерт якого відбувся 28 травня, на знак підтримки України, фанати розгорнули величезний український прапор. Зазначається, що прапор України розгортати вони почали перед виконанням пісні Wind of Change, яку знає весь світ. Дане відео з'явилося на офіційній сторінці групи, у соціальній мережі Instagram.

Концерт Scorpions Польща screen YT
Концерт Scorpions Польща screen YT

Крім того, також у себе в соцмережах Scorpions написали про те, що вони щиро вдячні Кракову та Польщі за цей вечір, який хоч і був важким, але емоційним. Після цього додали, що люблять їх.

Після чого, у соціальній мережі Facebook, користувач Ілона Галайда не лише виклала відеоролик з концерту, а ще й доповнила публікацію фразою, яка пробирає до мурашок по шкірі. А саме, жінка написала про те, що як приємно на концерті легендарного гурту бачити, як прапор України тримають поляки, а ще про те, що вони підтримують українців і не забувають про те лихо, яке принесла росія.

Зазначається, що на самому концерті Галайда не була, а відвідала цей захід її подруга. Після чого додала, що дуже сподівається побувати на виступі цього легендарного гурту разом зі своєю сім'єю вже в Україні.